Home > Tagság

Tagság

Kedves Érdeklődő!

 

Ez a menüpont azért jött létre, hogy segítséget nyújtson neked abban, hogy minél egyszerűbben a CSAK ELŐRE! A Szegedi Kézilabdáért Egyesület tagjává válhass.

Mielőtt tovább olvasnál, mindenképp tekintsd meg az Egyesület alapszabályát, amit az alábbi linkre kattintva érhetsz el: Alapszabály

Ha az alapszabályt elolvastad, és egyetértesz az abban leírtakkal, már csak néhány lépés választ el attól, hogy te is egy nagyszerű közösség részévé válj!

Első lépésként töltsd ki a belépési nyilatkozatunkat.

A kinyomtatott, aláírt és beszkennelt nyilatkozatot küldd el e-mailben a ERRE az e-mail címre.

Amennyiben nem áll módodban az elektronikus beküldés, lehetőséged van a kinyomtatott és aláírt változat postai úton történő beküldésére is. (6725 Szeged, Földmíves u. 8.) Azonban kérjük, hogy lehetőség szerint az e-mailes megoldást válaszd.

Ezután felvételedről a Közgyűlés dönt,aminek eredményéről e-mailben tájékoztatunk.

Ha felvételt nyertél az Egyesületbe, már csak annyit kell tenned, hogy az Egyesület bankszámlájára eljuttatod a pártolói díjat, ami jelenleg évente minimum 6.000 Ft.

Az utaláshoz szükséges adatok:

A Bank neve:   OTP Bank Nyrt.

A számla száma:    11735005-21426650

A számlatulajdonos neve: CSAK ELŐRE! EGYESÜLET

IBAN száma:  (külföldről való utalás esetén használatos) HU811173500521426650

Swift/BIC kód: OTPVHUHB

 

Fontos, hogy a közleményben minden esetben kerüljön feltüntetésre a neved és születési dátumod. Ez a néhány adat szükséges ahhoz, hogy tudjuk, pontosan kihez tartozik az adott befizetés.

Ahhoz, hogy hivatalosan is pártolói taggá válj, a belépési nyilatkozatnak,a pártolói díj összegének is be kell érkeznie hozzánk.

Amennyiben bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal EZEN az e-mail címen.