Home > Rólunk

Rólunk

AZ EGYESÜLET TÖRTÉNETE.

A MOL-PICK Szeged szurkolói már évekkel ezelőtt többször is próbálkoztak hivatalos szurkolói klubok létrehozásával,ezek azonban valamiért nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Az évek teltek,majd egy új és kitartó csapat verbuválódott. Mivel a MOL-PICK Szeged Kézilabdacsapat felküzdötte magát a kézilabda elitjébe,úgy gondoltuk eljött az idő. Véleményünk szerint egy ilyen patinás klub és fantasztikus szurkolótábora nem működhet együtt sikeresen egyesület nélkül, így 2016 nyarán az alapító tagokkal elkezdtünk dolgozni a CSAK ELŐRE! A SZEGEDI KÉZILABDÁÉRT EGYESÜLET létrehozásán.

2016. december 22.-én hivatalosan is bejegyzésre került az egyesületünk ,amelyet a csapatvezetés is elismer és mindenben támogat.

Legfőbb céljaink közé tartozik,hogy a MOL-Pick Szeged Kézilabdacsapat szurkolóit összefogjuk,a szurkolás feltételeit javítsuk (új dobok,szurkolói kellékek beszerzése,drapériák költségeinek átvállalása stb…) ezáltal a szurkolást egységesebbé tegyük. A fentieken túl fontos feladatunknak tekintjük a szegedi kézilabda utánpótlás-nevelés támogatását is. Mivel az utóbbi időben egyre többen járunk idegenbe,így egyesületünk  az utazás  és a szállás megszervezésében is közreműködik.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, az Egyesületbe való belépéssel kapcsolatos információkhoz az alábbi oldalon juthatsz: Tagság. Ha pedig egyéb kérdésed van az egyesület kapcsán, bátran keress meg minket e-mail-ben.

 

A CSAK ELŐRE! A SZEGEDI KÉZILABDÁÉRT EGYESÜLET elnöksége.