Home > Egyéb > VB döntő Szegeden

VB döntő Szegeden

Így az uborkaszezon vége fele, amikor már kicsit egymásnak is hiányzunk, kapóra jött a kezdeményezés. Mivel mindenki (kevés kivétellel ) VB lázban ég, született az ötlet, hogy előrehozott döntőt kellene rendezni. A gondolatot tett követte, és a szurkolótábor focizni tudó … na jó … focizni szerető tagjai elfogadták a szegedi média munkatársainak meghívását. Lelkesen készült mindkét csapat.

A szurkolók Franciaország, az újságírók Horvátország színeiben léptek pályára. Természetesen a színek mellett mindenki kölcsönzött magának művésznevet is, az igazi horvát és francia játékosoktól. A meccs jó iramban kezdődött, helyzetek alakultak mindkét kapu előtt, amit sajnos a „franciák” nem tudtak értékesíteni, a „horvátok” viszont igen. A félidőben már 2:0 volt a javukra. A második félidőben tovább növelték előnyüket, de egy „durva” szabálytalanság után szépítettek a „franciák” Mi szurkolók (mert voltunk jó néhányan) ettől függetlenül nem voltunk maradéktalanul elégedettek a játékvezető ténykedésével, és ennek hangot is adtunk 😀 Pedig nagyon igyekezett a spori, több alkalommal a videobírót is igénybe vette …mindhiába. 😀

A végeredmény 4:2 lett a „horvátok” javára. Az igazi eredmény pedig az volt, hogy eltöltöttünk kellemes 2 órát együtt, sportoltunk, szurkoltunk, jól éreztük magunkat. Köszönet ezért Süli Róbert ötletgazdának, Varga Gábor „francia csékának” és szervezőnek, valamint minden résztvevőnek, szurkolónak, akik jelenlétükkel hozzájárultak az esemény sikerességéhez!

OE