Home > Egyéb > Szintet léptünk ;)

Szintet léptünk ;)

Múlt hét végén Seres Csaba, Gajdosné Zsuzsi, és Gajdos Tibor szurkolótársunk gondolt egy merészet. Erdei András, a sándorfalvi Akvárium Bisztró tulajdonosának hathatós segítségével, közös meccsnézést szerveztek a PSG-MOL Pick Szeged összecsapás okán. Olyan jól sikerült,hogy most hétvégén ismétlésre került sor.

Időben érkeztünk, így volt idő kicsit alapozni, hangolódni, felköszönteni a szülinapost, és elfogyasztani az alkalomra készült finom bográcsgulyást. A főételt lefojtottuk sok-sok palacsintával, és némi itallal. Teli pocakkal, jó hangulatba vártuk a kezdődobást. A meccs kicsit izgulósra sikerült, de behúzták a fiaink. A derekas szurkolást követő ünneplés nem nyúlt túl hosszúra, tekintettel a másnapi munkanapra.

Abban viszont megegyeztünk, hogy szeretnénk rendszeressé tenni ezeket a szurkolós délutánokat. Ez nagy dolog. A szurkoló tábor fejlődését mutatja. Szintet léptünk. Ahogyan a srácok CSAPAT lettek, mi úgy lettünk A TÁBOR. És ez büszkeséggel tölt el. Büszkék vagyunk rátok és köszönjük nektek, akik kitaláltátok, megszerveztétek, hozzájárultatok. Várjuk a következőt, hogy igazi Pick család módjára együtt szurkoljunk, izguljunk, és ünnepeljünk!!!

Csak Előre!

OE