Home > Egyéb > Szezonnyitó PickNik 2018/19

Szezonnyitó PickNik 2018/19

Van, akinek még el sem kezdődött és van, akinek már véget ért a nyári szabadság. Például bajnokcsapatunk tagjainak is. Vasárnap a hagyományoknak megfelelően megnyitottuk az új szezont.

A Széchenyi téren különböző programok szórakoztatták a szép számban összegyűlt szurkolókat. Szögi Nándor operatív igazgató köszöntője és a “kiskékek” eredményeinek méltatása után, a “nagykékek” következtek. Elsőként a szakmai stábot, majd egyenként a fiúkat szólította a színpadra Süli Robi.

A “régieket” követte a hat új fiú, közöttük a korábbi nagy közönség kedvenc Dean Bombac 🙂 A játékosok néhány mondatban elmesélték hogyan telt a szabadság, és beszéltek a jövőbeni terveikről is. Ezután a már megszokott módon, elvegyültek a szurkolók között, és fáradhatatlanul osztogatták az aláírásokat, készültek a közös fotók, folyt a jókedvű, kötetlen beszélgetés. Gyorsan elröppent a néhány kellemes óra, holnaptól kemény munka vár a srácokra. Munka, amelynek eredményét/eredményeit 😉 jövő tavasszal nagyon szeretnénk megünnepelni. 🙂

Minden kedves szurkolótársunknak kívánunk az előttünk álló szezonra jó szurkolást, és ne feledjétek, a csapatnak szüksége van ránk, a minél jobb eredmények eléréséhez!!!!!!

Csak Előre!

OE