Home > Hírek > Kezdőőőődik….. :)

Kezdőőőődik….. :)

2017.08.09. átlagos, kánikulával megfűszerezett nyári nap……vagy mégsem. A szurkolói csoportok Facebook oldalán megjelent a régen látott kedves szó: „MECCSNAAAP”, (igaz felkészülési meccs, de MECCS). A szurkoló szívében a régen érzett várakozás izgalma. Előkerültek a mezek, zászlók, sálak, dobok. Jó volt elindulni a Vakegérbe, a csarnokba. Nagyon jó volt ismét találkozni a rég látott, kedves szurkolótársakkal és megbeszélni kivel mi történt az elmúlt 2 és fél hónapban.

Szeretett csapatunkat dicsőségeinket jelképező zászlókkal és nagy tapssal köszöntöttük. A lelátókon helyet foglaló közel 2000!! fős szurkolótábor ízelítőt adott a két új fiúnak, mire számíthatnak. 🙂 Zúgott a „PICK SZEGED”, a „SÁLÁLÁLÁLÁLÁLÁ”, a gólt lövő játékos neve, tehát minden ami kell (majdnem  😀 ). Az elmaradhatatlan pacsizásnál már Zsitnyikov és Sigurmannsson is széles mosollyal jöttek hozzánk.

Nagyon jó, hogy ilyen sokan voltunk kíváncsiak egy edzőmeccsre, és reméljük sokan kilátogatunk majd a tétmérkőzésekre is. Úgy a bajnokikra, mint a BL meccsekre. Kívánunk mindenkinek gólzáporos, sok jó meccses, sok győzelmes 2017-18-as szezont, a végén egy-két-három kupával megfűszerezve 😉

HAJRÁ SZEGED! CSAK ELŐRE!

OE