Home > Egyéb > Gyere velünk, segítsd a bajnokcsapatot!!!

Gyere velünk, segítsd a bajnokcsapatot!!!

Kedves szurkolótársunk, te, aki még nem csatlakoztál a Csak Előre! A Szegedi Kézlabdáért Egyesülethez, neked szól ez a néhány mondat. Az elmúlt szezonban bebizonyosodott, hogy igenis szükség van ránk, szurkolókra. Az egységes szurkolásra, ami képes a fiúkat motiválni, átlendíteni az esetleges holtpontokon. Egyesületünk ezen dolgozik, de nélküled nem lehet eredményes a munkánk. Tagjainknak igyekszünk több dologban is a segítségére lenni. Például a meccsbelépők megvásárlásában, a szurkolói túrák megszervezésében, amelyeken az egyesületi tagok elsőbbséget élveznek. Különböző programokat (évnyitó, Mézi-Kupa, szurkolói felvonulás, évzáró stb.) szervezünk, amelyekről elsőként a tagok értesülnek.

Célunk a következő szezonban a még sokkal szervezettebb, egységesebb szurkolás itthon és idegenben egyaránt. Bajnokcsapatnak bajnok szurkolótábor jár 😉

Ehhez kérjük a Te segítségedet, a Te jelenlétedet, a Te hangodat. Csak Veled együtt tudjuk megmutatni, mi is az igazi szurkolás. Veled együtt akarunk nemzetközi szinten elismert KÉK tábor lenni, Veled együtt akarjuk hozzásegíteni szeretett csapatunkat a bajnoki cím megvédéséhez és a továbblépéshez a Bajnokok Ligájában. Ha úgy döntöttél, hogy csatlakozol, EZEN AZ OLDALON minden információt megtalálsz vagy bármelyik alapító szívesen áll rendelkezésedre.

Várunk Téged sok szeretettel ! #csakelőre!