Home > Hírek > Évnyitó PICKnik 2017/2018

Évnyitó PICKnik 2017/2018

A mai napon véget ért a MOL Pick Szeged kézilabdásainak a szabadság. A Széchenyi tér platánjai alatt megrendezésre került a már szokásosnak mondható PICKnik. Készült a klub, készültek a támogatók, és természetesen készültünk mi is a Csak Előre a Szegedi kézilabdáért Egyesület.

A rekkenő hőség ellenére sokan eljöttek. A fiúk vidáman kipihenten (és reméljük győzelmekre, trófeákra éhesen) érkeztek. A két új játékos, Stefán Rafn Sigurmannsson és Dmitrij Zsitnyikov kicsit megilletődve szálltak le a buszról. A szurkolók szinte azonnal kimutatták feléjük a szeretetüket, és így a két fiú is hamar feloldódott. Extrém sport-show-val kezdődött a program. A rövid bemutatós-élménybeszámolós „színpadi szereplés” után a játékosok autogramkártyákkal jártak-keltek a szurkolók között, lehetőséget adva a közös fotózásra is. A kvízjátéknak, és a hetes-lövő versenynek is nagy sikere volt. Az Egyesület apró ajándékokkal (toll, matrica, hűtőmágnes, „csattogó” stb.) kedveskedett tagjainak és a leendő tagoknak. A színpadon Rekop Gyuri szórakoztatta a nagyérdeműt.

Egyesületünk alapító tagjainak egy hatalmas meglepetésben volt része. Szurkolótársainktól egy-egy pólót kaptunk, melyet saját karikatúránk ékesít 🙂 Ezúton is köszönjük munkánk elismerését. Összességében egy jó hangulatú, szórakoztató délutánt töltöttünk együtt. Minden Pick szurkolónak kívánunk az előttünk álló szezonra jó szurkolást, sok-sok győzelmet, 1-2-3…trófeát ! CSAK ELŐRE!!!

O.E.