Home > Hírek > Első évünk

Első évünk

Fél éves előkészítő munkánk eredményeként 2016.december 22.-én hivatalosan is megalakult a Csak Előre! A Szegedi Kézilabdáért Egyesület. Izgatottan készültünk első hivatalos megjelenésünkre. Várakozásunkat felülmúlva, majdnem száz tagjelölt belépési nyilatkozatának örülhettünk.

2017 februárjában szurkolói túra szervezésében segítettük a Pick tábort. Egyesületünk tagjai belépőt kaptak a Kielce – Pick Szeged BL mérkőzésre. A jó hangulatú utazás kellemes élményt nyújtott a résztvevő szurkolótársaknak. A márciusi Veszprém – Szeged, és az áprilisi Magyar Kupa döntőre, kedvezményes belépőkkel kedveskedtünk tagjainknak, a klubvezetés közreműködésével.

A május végi szezonzáró rendezvényünk lehetővé tette, hogy kötetlenül beszélgetve eltöltsünk néhány órát kedvenceink, és a csapatvezetés társaságában. A júliusi szezonnyitón is tevékenyen részt vettünk, és apró ajándékokkal (hűtőmágnes, toll, tapsolólepke) leptük meg a jelenlévő szurkolókat.

Mindezek mellett igyekeztünk az alapszabályunkban meghatározott célokat is megvalósítani. Többek között más csapatok szurkolótáborával való jó kapcsolat kialakítása, példa erre a Vardar, a Breszt és a Kielce szurkolók vendégül látása. Utánpótlás mérkőzések látogatása, közös szurkolás szervezése (amivel nagy örömet szereztünk a kis kékeknek 🙂 ).

Nem feledkezünk meg a sajnos közülünk már eltávozott társakról sem. A decemberben megrendezett Mézes Sándor Emléktorna szervezésében és lebonyolításában való részvétel szívügye volt és lesz az alapítóknak. A jótékonyság is fontos számunkra, ezért „Fuss a kedvenc Pick játékosoddal a Szegedi Gyermeksebészetért” akciót szerveztünk. Ennek eredményeként közel 200 ajándékcsomaggal próbáltunk vigasztalást nyújtani a kis betegeknek.

Végül, de nem utolsósorban szurkolásunk egyre egységesebb, összeszedettebb. A Veszprém és a Barcelona elleni meccsekre látványos élőképpel készültünk. Idegenbeli mérkőzésekre is egyre többen kísérjük el a fiúkat.

Fő célunk az elkövetkezendő időben, hogy szurkolásunk magasabb szintre lépjen, és segítse csapatunkat a minél jobb eredmények elérésében. Ehhez szükség van mindenkire. A már sorainkba tartozó tagjainknak köszönjük a bizalmat, és az elmúlt évben nyújtott segítségüket! Számítunk a további támogatásukra! Az új jelentkezőket pedig sok szeretettel várjuk! Minden, a tagsághoz  szükséges információ megtalálható ITT.

Csak Előre!

OE