Home > Egyéb > Elkezdődött…

Elkezdődött…

Végre ez a nap is eljött. A már hagyománnyá vált Vakegér-beli gyülekezővel nyitottuk az új szezont. Jó volt újra találkozni a rég látott kedves szurkolótársakkal, és jó volt újra együtt vonulni a 2018/19 évad első bajnoki mérkőzésére.

Indulás előtt a “Tombol a nyár” játékunk boldog nyertese, László Rajmond vehette át a jól megérdemelt jutalmát. Ezúton is gratulálunk neki.

Az ünnepélyes megnyitót sajnos most is a gyász percei követték. Klubunk egyik alapítójára, egyesületünk tiszteletbeli tagjára, Ludányi Marci bácsira emlékeztünk, és húztunk drapit a tiszteletére. Ezt követően útjára indult a labda. Láthattunk szép megoldásokat támadásban és védekezésben egyaránt, de van még javítanivaló is bőven. A látottak azonban okot adhatnak a bizakodásra 😉

A két sípmester ténykedése viszont finoman fogalmazva is hagyott maga mögött kívánnivalót. Ezt a tábor tudtukra is adta, sőt egy kedves szurkolótársunk azzal a javaslattal élt, hogy a szünetben nézzék át a szabálykönyvet 😀

Hasznos lett volna….

A szurkolás… hát még az sem volt az igazi. Úgy látszik nekünk is dolgozni kell az ügyön, de azt gondolom az első BL meccsre minden pontosan a helyére fog kerülni. Játékos, szurkoló újra ezerrel fog pörögni, és azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy megyünk tovább a májusban megkezdett úton.

Tudjátok #csakelőre

Mindenkinek jó szurkolást!!!

OE