Home > Egyéb > Egy délelőtt együtt az emlékezés és a jótékonyság jegyében

Egy délelőtt együtt az emlékezés és a jótékonyság jegyében

Verőfényes napsütéssel, de fagyos hideggel érkezett a vasárnap reggel. 8 óra után lassan gyűlni kezdtek az autók a Sportcsarnok parkolójában. Játékosok, szurkolók érkeztek, hogy részt vegyenek a II. Mézes Sándor emléktornán és a jótékonysági futáson a Szegedi Gyermeksebészet javára.

Az esemény megemlékezéssel kezdődött. A küzdőtéren a szurkolókból verbuválódott csapatok, a MOL-Pick Szeged csapata és szakvezetése egy nagy kört alkotva valamint a lelátón az érdeklődő szurkolók egy perc csenddel majd nagy tapssal adóztak Mézi bácsi emlékének.

Ezután kezdetét vette az „öldöklő” küzdelem. Az edzők (Dima-Bence Mézi csapat, Ricsi-Thiagus Média-Sportolók csapat, Mario-Szabi Köménymag, Szergej-Bálint Csak Előre csapat) által kiválóan felkészített csapatok színvonalas meccseket játszottak. 😀 A bíró sporttársak  tevékenysége természetesen ma sem aratott osztatlan sikert 😀 A végső győzelmet (megérdemelten) a Mézi csapat húzta be.

Az eredményhirdetés után következett a futás. Ezt sajnos a fagyos időjárásból adódó csúszásveszély miatt nem tudtuk az eredeti terv szerint a Ligetben lebonyolítani. Mindannyiunk testi épsége érdekében erre a csarnokban került sor. Kemény volt a táv (3 kör a pályán :D), de mindenki sikeresen teljesítette. A nevezési díjakból befolyt teljes összeget, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk, a Gyermeksebészet kis betegeinek megajándékozására fordítjuk.

Összegezve ez egy nagyon jó nap volt. Jó volt látni, hogy a CSAPAT majdnem teljes létszámban, együtt ült a lelátón, jókedvűen értékelve a látottakat. Az egy, igazoltan hiányzó a csapatkapitány, Jonas Källman volt, akinek gyors gyógyulást kívánunk. Jó volt szurkolni a társaknak, akik odatették magukat, mint egy igazi meccsen. Jó volt látni, hogy játékosok, edzők, vezetők és szurkolók egyaránt szívükön viselve a kis betegek sorsát adakoztak. Jó volt vidáman, együtt eltölteni ezt a vasárnap délelőttöt. Minden résztvevőnek hatalmas köszönet, folytatás következik:

JÖVŐRE, VELETEK, UGYANITT !!!!!

Csak Előre!

Az eseményről készült fotógaléria IDE kattintva érhető el!

OE